Smeerput

SMEERPUT, WERKPUT, REMBANK OF REMMENTESTBANK PLAATSEN: EEN VAK APART!

WIJ REALISEREN UW REMBANKEN EN SMEERPUTTEN

Door de jaren heen heeft Keysers Vital Algemene Onderneming heel wat werkervaring opgedaan bij de meest uiteenlopende werken. Toch is vooral onze grote interesse in rembanken en smeerputten dankzij 20 jaar ervaring uitgegroeid tot onze specialiteit. 

HOGE BETROUWBAARHEID EN SNELLE METING DANKZIJ DE REMMENTESTBANKEN VAN TAE

Voor een uiterst precieze, betrouwbare en vlotte meting zijn kwalitatieve remmentestbanken en diagnosebanken onmisbaar. De remmentestbanken en diagnosebanken beantwoorden dan ook aan de hoogste standaard, hebben een hoogwaardige kwaliteit en uiterst lange levensduur. Wij zorgen voor de perfecte remmentestbank of diagnosebank in uw werkplaats, klaar om in te zetten voor diverse voertuigen, van personenwagens, bedrijfswagens en bestelwagens tot caravans, aanhangwagens en vrachtwagens.

oude auto tijdens de technische inspectie op de bank van de remtest
Een brandweerslang aan de muur en een poederblusser
Speciale werken

SPECIALE WERKEN

We zijn niet alleen sterk in grote werken, ook de kleinere speciale werken kunt u gerust aan ons overlaten. Volledig in overleg met onze klanten kijken we met plezier mee wat eventueel extra mogelijk is voor hun situatie. Denk maar aan een brandslanginstallatie, het plaatsen van een afvoerput, waterzuiveringsstation of olieafscheider. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in de bouwkundige werken van wasplaatsen voor vrachtwagens (carwash, betonwerken), weegbruggen en aswegers.

WIJ LEVEREN EN PLAATSEN SMEERPUTTEN

De smeerput wordt veel gevraagd in de garage- en carrosseriewereld en bij firma’s die het onderhoud van hun wagenpark zelf verzorgen. Daarnaast plaatsen we ook geregeld opvangputten voor bv. een carwash onder wasplaatsen en in autokeuringscentra overal in België. Smeerputten zijn multi-inzetbaar, overal waar er rollend materieel aan te pas komt en worden gebruikt als voorbereiding voor een keuring of voor een eigen keuring. Maar niet alleen onze industriële klanten, ook autoliefhebbers kunnen wij aan een smeerput voor hun eigen werkplaats of garage helpen. De plaatsing van uw smeerput wordt steeds uitgevoerd met bijhorende grondwerken en betonwerken.

Smeerputten
Smeerputten

AFWERKING VAN SMEERPUTTEN

Reken voor een passende afwerking of afdekking van uw smeerput op onze expertise, waarbij we steeds in overleg met de klant en weldoordacht inspelen op specifieke veiligheidsregels, markering, verlichting, ladders, enz. Uiteraard werkt Keysers Vital Algemene Onderneming ook steeds volgens de Belgische wetgeving van autokeuring, zodat u erop kunt vertrouwen dat alles 100% in orde is.

KLANTENREFERENTIE

Smeerputten

EEN SMEERPUT, WERKPUT OF REMMENTESTBANK IN UW WERKPLAATS?

Contacteer meteen Keysers Vital Algemene Onderneming om samen de mogelijkheden te bekijken!