top of page
Smeerput

SMEERPUT, WERKPUT OF REMMENTESTBANK PLAATSEN: EEN VAK APART!

WIJ REALISEREN UW REMMENTESTBANKEN EN SMEERPUTTEN

Door de jaren heen heeft Keysers Vital Algemene Onderneming heel wat werkervaring opgedaan bij de meest uiteenlopende werken. Toch is vooral onze grote interesse in rembanken en werkputten dankzij 20 jaar ervaring uitgegroeid tot onze specialiteit. 

HOGE BETROUWBAARHEID EN SNELLE METING DANKZIJ DE REMMENTESTBANKEN VAN TAE

Voor een uiterst precieze, betrouwbare en vlotte meting zijn kwalitatieve remmentestbanken en diagnosebanken onmisbaar. De remmentestbanken en diagnosebanken beantwoorden dan ook aan de hoogste standaard, hebben een hoogwaardige kwaliteit en uiterst lange levensduur. Wij zorgen voor de perfecte remmentestbank of diagnosebank in uw werkplaats, klaar om in te zetten voor diverse voertuigen, van personenwagens, bedrijfswagens en bestelwagens tot caravans, aanhangwagens en vrachtwagens.

DSCN5821_edited.jpg
oude auto tijdens de technische inspectie op de bank van de remtest
Een brandweerslang aan de muur en een poederblusser
Spexiale werken.jpg

SPECIALE WERKEN

We zijn niet alleen sterk in grote werken, ook de speciale werken kunt u gerust aan ons overlaten. Volledig in overleg met onze klanten kijken we met plezier mee wat eventueel extra mogelijk is voor hun situatie. Denk maar aan o.a. een brandslanginstallatie, terug wegmarkering na de bouwkundige werken... 


Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in de bouwkundige werken van:
Wasplaatsen voor vrachtwagens,
Weegbruggen,
As wegers, 
Afvoerputten,
Olieafscheiders.

Bouwkundige werken van smeerputten

De smeerput wordt veel gevraagd in de garage- en carrosseriewereld en bij firma’s die het onderhoud van hun wagenpark zelf verzorgen. Smeerputten zijn multi-inzetbaar, overal waar er rollend materieel aan te pas komt en worden gebruikt als voorbereiding voor een keuring of voor een eigen keuring. Maar niet alleen onze industriële klanten, ook autoliefhebbers kunnen wij aan een smeerput voor hun eigen werkplaats of garage helpen. De plaatsing van uw smeerput wordt steeds uitgevoerd met bijhorende grondwerken en betonwerken.

WhatsApp Image 2022-07-06 at 12.56.47 PM (2).jpeg
Smeerputten

AFWERKING VAN SMEERPUTTEN

Reken voor een passende afwerking of afdekking van uw smeerput op onze expertise, waarbij we steeds in overleg met de klant en weldoordacht inspelen op specifieke veiligheidsregels, markering, verlichting, ladders, enz. Uiteraard werkt Keysers Vital Algemene Onderneming ook steeds volgens de Belgische wetgeving van autokeuring, zodat u erop kunt vertrouwen dat alles 100% in orde is.

KLANTENREFERENTIE

WhatsApp Image 2022-07-06 at 12.56_edited.jpg

EEN SMEERPUT, WERKPUT OF REMMENTESTBANK IN UW WERKPLAATS?

Contacteer meteen Keysers Vital Algemene Onderneming om samen de mogelijkheden te bekijken!

bottom of page