top of page
Bestratingswerken

EEN INDUSTRIËLE BETONVLOER OF KLINKERS LEGGEN, KLEINE ASFALTWERKEN?

AANLEG OPRITTEN

Voor de aanleg van uw oprit, tuinpad of andere bestrating rond uw woning maken we gebruik van klinkers. Dag in dag uit auto’s of andere voertuigen die over uw oprit rijden? Klinkers zijn bestand tegen zware belastingen en kennen een uiterst lange levensduur. Een onderhoudsvriendelijke oplossing? Klinkers vergen veel minder onderhoud dan vb. grind en blijven dus veel langer mooi.

Bestrating opritten
Bestrating opritten
Bestrating beton
Bestratingen Beton

EEN INDUSTRIËLE BETONVLOER

In of rond industriegebouwen worden vaak betonvloeren gelegd en dat is niet voor niets. Beton is immers een duurzaam, hard materiaal dat waterdicht, brandveilig en onderhoudsvrij is. Beton is bovendien makkelijk te verwerken en kan met bewapening extra sterk gemaakt worden. Een betonvloer heeft de looks van steen en biedt voor lange tijd een strak eindresultaat.

ASFALT

Asfalt is de uitgelezen oplossing voor de aanleg van (snel)wegen. Het is een duurzaam, gebruiksklaar en veilig materiaal op gebied van waterafvoer en geluidsbeperking. Na langdurige belasting is bestaand asfalt eenvoudig te herstellen. Wij voeren ook kleinere asfaltwerken uit, vb. bij particulieren of op industrieterreinen.

Bestratingen Asfvalt
Bestratingen Asfvalt

REFERENTIES

Particulieren en bedrijven

Wegenbouw

KLEINE ASFALTWERKEN, EEN INDUSTRIËLE BETONVLOER OF KLINKERS LEGGEN?

Neem meteen contact op met Keysers Vital Algemene Onderneming voor uw betonwerken.

bottom of page