top of page
Grondwerken

RIOLERINGSWERKEN, GRONDAANLEG VAN TUINEN, OPHOGEN VAN GROND OF GROND VERHARDEN IN VLAANDEREN?

GRONDWERKEN

Familiebedrijf Keysers Vital Algemene Onderneming is uw erkende partner voor de afvoer van grond en afval. Hiervoor beschikken wij over een transportvergunning.

Grondwerken
Bouwrijp maken van terreinen

BOUWRIJP MAKEN VAN TERREINEN

Een woning bouwen, een kelder plaatsen, … dan wilt u geen hindernissen in de weg van uw project, zoals verhardingen, funderingen, bomen, wortels en andere belemmeringen. Wij zorgen voor het bouwrijp maken van terreinen.

GROND- AANLEG VAN TUINEN

Bij tuinaanleg zijn verzakkingen, plasvorming en andere problemen met watering niet welkom. Wij maken de bodem zaai- en bouwklaar, met een duurzaam en net eindresultaat voor lange tijd.

Grondaanleg
Grondaanleg
Ophogen en verharden
Ophogen en verharden

OPHOGEN EN VERHARDEN

Uw ondergrond voorbereiden op bestratingswerken of verhardingen, zoals een terras, tuinhuis of oprit? Doe beroep op ons voor het egaliseren, ophogen of gelijkmaken van de ondergrond.

RIOLERINGSWERKEN

Een riolering is een systeem van rioolbuizen, putten en pompen dat ondergronds is aangelegd. Dit rioleringssysteem is bedoeld om het afvalwater en neerslag op een veilige en hygiënische manier af te voeren. Wij plaatsen een gemengd of gescheiden rioolstelsel.

Rioleringswerken
Rioleringswerken
Rioleringsweken

RIOLERINGSWERKEN OF GRONDWERKEN LATEN UITVOEREN?

Neem meteen contact op met Keysers Vital Algemene Onderneming om uw geplande werken te bespreken!

Oranje graafmachine op de achtergrond
bottom of page