top of page
Betonwerken

TOTAALSERVICE IN BETONWERKEN: HET UITGRAVEN VAN EEN FUNDERING TOT FREESWERK, ASFALT EN VLOEIBAAR BETON

FREESWERK VAN BETON EN ASFALT

Als vakkundige in betonwerken is freeswerk van beton en asfalt een van de specialiteiten van Keysers Vital Algemene Onderneming. Laat het uitvlakken van de ondergrond, de aanzet, het frezen van sleuven en indien nodig demarkeren aan ons over.

Freeswerken
Freeswerken
Freeswerken
Funderingswerken - Foto voor
Funderingswerken - Foto na

FUNDERINGSWERKEN

We kunnen uw grond uitgraven als voorbereiding om beton in te storten/gieten. Met onze funderingswerken kunnen we alle kanten uit. Contacteer ons gerust om uw gewenste werkzaamheden aan ons voor te leggen.

BETON AFBRAAK

Verder staat Keysers Vital Algemene Onderneming ook in voor de afbraak van algemene betonwerken. Zo kunnen wij vlot betonnen muren, vloerplaten, palen en andere betonconstructies vakkundig afbreken.

Afbraakwerken
Afbraakwerken
Beton/Afbraakwerken
Vloeibaar dichte beton
Gepolierd beton

VLOEIBAAR DICHT BETON

Vloeibaar dicht beton zorgt ervoor dat er geen olie of vuilwater in de grond kan trekken en wordt vaak gebruikt bij bouwkundige werken van vb. tankpistes, afspuitpistes, olie- en vetafscheiders. Wij bespreken, ontwerpen en plaatsen vloeibaar dicht beton in samenspraak met uw architect of bouwheer. Alle werken worden steeds uitgevoerd volgens de Vlarem wetgeving.

WIJ WERKEN MET GEBORSTELD EN GEPOLIERD BETON

REFERENTIES

Polieren van betonnenvloer

UW BETONWERKEN IN DESKUNDIGE HANDEN

Contacteer meteen Keysers Vital Algemene Onderneming om uw project met ons te bespreken.

bottom of page